Kotiinpäin, äiti

May 14th, 2008 by Merja Haverinen

Jahans. Lähtö on lähellä – lähtö kotiin. Olemme pakanneet tavarat valmiiksi sillä huomenaamulla on aikainen herätys ja lähtö kentälle. Lentokenttä on keskustasta tunnin ajomatkan päässä, joten meidän täytyy lähteä kentälle yhteensä kolme tuntia ennen koneen lähtöä. Ajamme kentälle päheästi taksilla. KL:n jätämme taaksemme Malaysian Airlinesin koneella laskeutuaksemme tunnin kuluttua Bangkokiin. Bangkokissa on vaihtoaikaa lähes kaksi tuntia (toivottavasti!), kunnes nousemme Finnairin Helsingin koneeseen. Helsinki-Vantaalla nousemme yksityiskuljetukseen (Juhan Peugeot) jolla pääsemme Tampereelle. Yhteensä matka-aika on noin 15 tuntia, jos myöhästymisiä ei tule.

Pari päivää Kuala Lumpurissa on mennyt aika haipakassa. Pistimme viime hetkellä elämän risaiseksi ja yövyimme Swissgarden-hotellissa. Pienehkö luksus tekee hyvää pitkän reissun jälkeen 🙂 Alunperin tarkoituksemme oli vielä ottaa viimeiset rusketukset ja loikoilla altaalla, mutta ostosmania vei ja töiden jälkeen sekä lomassa olemme lähinnä oleilleet ostareissa. Nyt on tuliaiset hankittu, joten, Frediä lainataksemme: Kotiinpäin, äiti.

Posted in Malesia

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.