In memoriam

May 2nd, 2008 by Merja Haverinen

Uskollinen ystävämme, kannettava tietokone Asus veti viimeisen henkäyksensä 29.4. Asus oli menehtyessään kahdeksanvuotias, mikä on sylimikroille kunnioitettavan korkea ikä.

Asus aloitti uransa työläppärinä, palvellen tässä tarkoituksessa tehokkaasti useita vuosia. Uransa alussa Asus oli alan huippuja, mutta hiljalleen nuoremmat läppärit ohittivat Asuksen prosessoritehossa. Vuonna 2005 Asus pääsikin ansaitulle varhaiseläkkeelle nk. sohvaläppäriksi. Hänen päivänsä eivät kuitenkaan olleet vielä ohi. Viimeisenä elinvuotenaan Asus sai toimeksiannon jälleen työläppärinä päästen samalla matkustamaan uudessa toimenkuvassaan. Konevanhukseksi Asus oli pirtsakka ja ajoittaisista hidasteluista huolimatta Asus jaksoi hoitaa virkansa ihmeteltävän tunnollisesti. Loppujen lopuksi matka koitui kuitenkin Asuksen kohtaloksi. Kuuma ja kostea ilmanala olivat liikaa iäkkäälle kumppanillemme, ja tiistaiaamuna hän ei enää jaksanut avautua vaan jäi ikuiseen lepoon.

Posted in Malesia

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.