Aaltojen kohinaa

April 23rd, 2008 by Merja Haverinen

Karistimme eilen Mersingin pölyt jaloistamme jo aamu varhain. Olimme varanneet sinne aikaa enemmänkin, mutta ilmeni, että kaupungissa ei kertakaikkiaan ole mitään nähtävää. Olimme myös löytäneet netistä wifikahvilan Pulau Tiomanilta, joten mikäpä meitä pidätteli. Paattiin vaan ja saarelle.

Bluewater-alus ajoi meidät mantereelta saarelle 1,5 tunnissa. Olimme etukäteen ottaneet selvää, mille rannalle kannattaa jäädä, sillä rannalta toiselle ei välttämättä pääse muuten kuin veneellä. Hyppäsimme pois Tekekillä, joka on samalla saaren “keskus” miniatyyrilentokenttineen. Löysimme majapaikkamme Coral Reef Holidays’in kysymällä muutaman kerran tietä. Pieni möksämme on meren rannalla ja siitä on helppo hilpaista uimaan aamulla. Hotellin ravintolassa on wifi ja teemme jälleen töitä palmujen katveessa, aaltojen kohinassa.

Posted in Malesia

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.