Singapore Sling Raffles-hotellissa

April 3rd, 2008 by Merja Haverinen

Maanantaina otimme rennommin ja annoimme jaloillemme hieman lepoa. Aamupäivällä kävimme matkustajasatamassa Harbour Bayssa. Sieltä olisi päässyt kaapelihissillä Singaporen korkeimmalle kohdalle maisemia katselemaan, mutta emme jaksaneet vaivautua. Katselimme satamaa hetken ja kurkistimme muutamaan kauppaan (sillä satamassahan toki oli oma ostoskeskuksensa!). Keskustassa kävimme vielä Funan-ostoskeskuksessa, jossa myydään it-tavaraa ja elektroniikkaa. Kameraliikkeitäkin oli, mutta hinnat olivat melko korkeita. Palasimme hostellillemme tekemään töitä.

Illalla töiden jälkeen menimme vihdoin toteuttamaan erään must-jutun Singaporessa: juomaan Singapore Sling -drinkit hotelli Rafflesissa, jossa drinkki on aikoinaan keksitty. Kolonialismin siipien havinaa… Charlie Chaplin, W. Somerset Maugham, Mary Pickford ovat aikojen saatossa asuneet hotellissa ja mahdollisesti maistaneet Slingiä hekin. Hotelli oli restauroitu hienoon kuntoon ja nautimme drinkit sisäpihan ravintolassa. Yllätykseksemme pystyimme myös syömään siellä illallisen, sillä hinnat olivat kohtuulliset. Paitsi niiden drinkkien, SS maksoi 21 dollaria, eli noin 10 euroa. Mutta kokemus oli sen arvoinen!

Posted in Singapore

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.