Sametinpehmeää hiekkaa

February 19th, 2008 by Merja Haverinen

Saavuimme lauantaina Koh Sametille, pienelle saarelle noin kolmen tunnin bussimatkan ja puolen tunnin venematkan päässä Bangkokista. Paikan hiekkarannat ovat nimensä veroisia, suorastaan samettisia ja niin vaaleita että häikäisee. Turisteja ei ole hurjan paljon ja tunnelma on rento ympäri saaren. Saimme nopeasti pienen bungalowin Tok’s Little Hutsista, maja on yksinkertainen ja vähän rapistunut, mutta lähellä rantaa. Ja on siinä sentään oma vessa ja suihku! Hintataso on täällä oikein sopiva; matkamme bungalowista 300 bahtia (noin 6 euroa) per yö.

Nyt lähdemme vuokraamaan skootteria/mönkijää, jolla tutustumme saaren itäpuolen rantoihin 🙂

Posted in Thaimaa

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.