Isopelikalastusta

January 26th, 2008 by Jari Timonen

Kalastaminen on hauskaa. Missä päin maailmaa tahansa. Niinpä ostimme piletit Juhan ja Isän kanssa Big Game Fishing -reissulle Mr. Tu:n kanssa. Reissu maksoi 30€ nuppi (kiitos Juha) ja sisälsi kuljetukset, ruokailun ja juomat. Aamulla innokkaina lähdimme kyydillä Samuin pohjoispuolelle, jossa meitä odotti kalastusalus luonnon laiturissa.

Matka alkoi vetouistelulla ja tavoitteena oli saada Barracudan jötkäle. Ei saatu. 🙁 Pysähdyimme ensimmäiseen kalastuspaikkaan, jossa virittelimme virvelit ja syötit kuntoon. Virvelin päässä oli pelkästään paljon painoja ja iso koukku. Siihen ripustimme mustekalan palasia, joista paikalliset kalat tuntuvat tykkäävän, kuin hullu puurosta. Ensimmäinen Venäläinen turisti tuli kaverinsa kanssa merisairaaksi ja heidät haettiin vesiskootterilla pois. Noh, oikea syy taisi olla, että veneestä ei saanut perhokalastaa josta he olivat hieman pettyneitä.

Kalastimme 2-3 tuntia ja jokainen meistä sai 5-10:een kalaa. Älkää kysykö minkä merkkisiä ne olivat; ei mitään hajua. Pituutta kaloilla oli 15-35 senttiä. Kun me vielä kalastimme, yhdistetty kapteeni-kokkimme alkoi perkaamaan kaloja ja valmistamaan meille BBQ:ta! Ruuaksi saimme itse ongittua kalaa, kanapihvejä, paistettua riisiä ja todella hyviä keitettyjä perunoita.

Iltapäivällä jatkoimme matkaa Koh Somin saarelle, jossa pysähdyimme tunniksi uimaan. Saari oli pieni, mutta todella idyllinen paratiisimainen bungaloweineen. Uituamme jatkoimme matkaa vetouistellen yrittäen saada sitä suurta Barracudaa, mutta eihän sitä tullut. Mr. Tu:n veli kävi matkalla kehumassa omalla kalasaaliillaan ja hänellä oli todella isokokoinen Barracuda veneessään!

Kokonaisuudessaan hieno kalastusreissu ja sää oli mitä mahtavin.

ps. Kiitoksia Isälle, Äidille ja Juhalle mukavasta kaksiviikkoisesta!

Posted in Thaimaa

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.