Torakka!

December 29th, 2007 by Merja Haverinen

Saigonin hotellihuoneessamme juoksi äsken vielä villinä ja vapaana puolen kämmenen kokoinen torakka-eläin. Me isot ihmiset huusimme ja juoksimme ympäri huonetta pienen eläimen takia, mikä sai elukan tuntosarvet vipattaen kipittämään sängyn alle. Muovipussi aseenaan Jari lähestyi torakkaa ja lyttäsi elukan, joka siitä huolimatta yritti liueta paikalta. Saimme kaverin lopulta hengettömäksi, ja hups, miten se tipahtikaan tuosta parvekkeelta kadulle..?

Ei ole toki ensimmäinen kerta, kun näimme torakan, mutta tämä oli harvinaisen iso kaveri. Samoin liskoja olemme nähneet sisällä useasti, mutta niistä ei paljon harmia tai mielipahaa ole. Mahtaakohan uni tulla silmään ensi yönä, kun nurkissa rapisee…?

Posted in Vietnam

One Response

  1. [dof]Torakka

    Augh! Liiskasitte kaiman 🙂

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.