Hanoi Rocks!

December 21st, 2007 by Merja Haverinen

(Ensinnakin pahoittelut kaikille Hanoi Rocks -faneille, jotka joutuivat blogiimmme haettuaan yhtyetta Googlen kautta. Tama otsikko oli nyt laitettava, ei voi mitaan.)

Saavuimme eilen illalla Hanoihin. Rajamuodollisuudet sujuivat yllattavankin sutjakasti, hotellimme kuski oli kentalla sovitusti vastassa, ja olimme paljon luultua nopeammin perilla hotellillamme. Yksi pikkiriikkinen ongelma meilla oli: kummallakaan ei ollut dongin dongia tai dollareita. Olimme yrittaneet ostaa dongeja Chiang Maista, mutta meille myytiin pelkkaa ei-oota. Loysimme pankkiautomaatin aika nopeasti, ja sain nostettua mastercardillani nelja miljoonaa dongia, noin 180 euroa. Visalle automaatti ei puhunut. Olemme jo useamman kerran huomanneet, miten katevaa on olla kaksi eri luottokorttia; melko monessa paikassa taalla kay (vain) mastercard. Euroopassa taitaa visa dominoida enemman.

Kavimme iltapalalla lahikulman kahvilassa ja viela oluella ennen kuin palasimme hotelliin yopymaan. Camellia 2 Hanoin vanhassa keskustassa on ihan kelpo hotelli. Aula on huoneita hienompi, mika on melko tavallista. Hissia ei ole (vain hissikuilu!), joten neljanteen kerrokseen kiipeaminen kay kuntoilusta. Taalla muuten on ylimpien kerrosten huoneet usein halvempia kuin alimpien, juurikin hissittomyyden takia.

Mukavalta kaupungilta tama vaikuttaa. Mopot toottailevat jatkuvasti ja hihassa roikkuvia kaupustelijoita nayttaa riittavan, mutta viela ollaan kaukana Intian perassa lapsyttelijoista. Ja kahvi on erittain hyvaa! Nyt lahdemme tutustumaan kaupunkiin tarkemmin!

Posted in Vietnam

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.