Tulevaa

December 14th, 2007 by Jari Timonen

Lähdemme tänään pohjoiseen Pai nimiseen kaupungkiin. Menemme sinne skootterilla ja matkaa yhteensuuntaan kertyy noin 140. Eli takamus on kipeä päivän päätteksi. Tulemme takaisin sunnuntaina, joten viikonloppureissu edessä 🙂

Ensi keskiviikkona jätämme Chiang Main tältä erää ja suuntaamme yöjunalla kohti Bangkokkia. Torstaina matka jatkuu Vietnamiin. Lennämme ensin Hanoihin, jossa olemme kolme päivää. Sieltä menemme keinolla tai toisella Dalat nimiseen vuoristokaupunkiin, josta jatkamme bussilla Mui Ne -nimiseen rantakohteeseen. Loppujen lopuksi menemme Ho Chi Ming cityyn ja sieltä Mekong Deltan suistoalueelle. Paikat voivat vielä muuttua, joten sit tight, päivityksiä tulossa 🙂

Posted in Thaimaa, Vietnam

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.