Silmälasit

November 18th, 2007 by Jari Timonen

Täälläpäin silmälasit ovat todella halpoja ja päätimme jo ennen reissua, että ostamme Thaimaasta uudet kakkulat. Chiang Maissa on silmälasiliikkeitä riittävästi, joten niiden löytäminen ei tuottaisi ongelmia. Lähdimme Thapae Roadin ympäristöön katselemaan liikkeitä, joita oli suositeltu Thaiklupin forumilla.

Astelimme Top Charoen nimiseen liikkeeseen ja siellä odottikin jo komppaniallinen myyjiä valmiina palvelemaan meitä. Saimme myös juotavaksemme mehua, kun katselimme ja sovittelimme eri vaihtoehtoja. Sanoimme, että palaamme asiaan seuraavana päivänä ja marssimme viereiseen Beautiful Optic silmälasikauppaan. Ylläri ylläri, saimme sielläkin mehua juodaksemme. Myyjiä oli vähintäänkin sama liioiteltu määrä, kuin edellisessä liikkeessä. Merja bongasi sieltä hyvä silmälasit ja kävi näöntarkastuksessa. Päätimme kuitenkin ottaa hieman asioista selvää ja tulla seuraavana päivänä uudestaan. Eniten minua epäilytti näöntarkastuksen menetelmä.

Palasimme seuraavana päivänä ensin Beautiful Opticiin. Merja tilasi silmälasit ja marssimme viereiseen Top Charoeniin, koska en löytänyt sopivia edellisestä liikkeestä. Löysin Top Charoenilta  hyvät silmälasit sekä aurinkolasit vahvuuksilla! Merjan lasien tekeminen kesti reilun tunnin ja minun pari tuntia! Todella nopeaa toimintaa ja tulos on erittäin hyvä. Merjan lasit tulivat maksamaan 2750bahtia, eli 57€. Minun ostokseni maksoivat yhteensä 8020bahtia, eli 165€. Kummatkin saimme todella isot alennukset jo halvoista ovh hinnoista. Minä sain vielä kaksi todella rumaa takkia kaupanpäälisiksi. Täällä on jonkin verran kodittomia, joten annamme luultavasti ne heille. Nämä ihmiset ovat viluissan jo +20 asteessa.

ps. Näimme skootterilla ajaessamme, kun paikallinen päristeli paksu pipo, toppatakki ja hanskat kädessä. Ihan muuten hyvä, mutta lämmintä oli hieman yli +20 iltasella. 😀

Posted in Thaimaa

One Response

  1. PIMM

    Hienot kakkulat molemmilla! (Kaupanpäällistakit olisi ollut mukava nähdä myös;-)

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.