Muurahaisten hyökkäys

October 17th, 2007 by Jari Timonen

Jo ensimmäisinä päivinä huomasimme, että täällä päin maailmaa on iso muurahaisongelma. Täällä muurahaiset ovat paljon pienempiä ja väriltään vaalean ruskeita. Nämä muurahaiset eivät pure!

Näky oli aika huvittava/karmistuttava, kun ulko-oven alta marssi armeija työmuurahaisia syömään meidän aamupalan jämiä lattialta. Muutaman murusen ympärillä kuhusi sata pikkukaveria ja roskiksenkin olivat löytäneet. Nyt oli meidän vuoro marssia kauppaan ostamaan myrkkyä. Löysimme jauhetta, jota levitetään lattialle muurahaisten marssireitille. Asetimme kunnon viivat lattialle ja odottamaan; ei tapahtunut mitään. Muurahaiset marssivat suoraan valkoisten kekojen yli. Jätimme valkoisen aineen kuitenkin lattialle yöksi. Aamulla näky oli kuin joukkosurmasta. Pieniä muurahaisen raatoja pitkin kämppää. Aine toimii sittenkin!

Pidämme kaikki ruoka-aineet jääkaapissa, koska muuten muurahaiset innostuvat liikaa. Unohdinpa kerran kakkulautasen sängylle ja kotiin tullessamme näky oli… erittäin epämukava. Nyt riittää, kun laitamme ulko-oven viereen viivat kerran viikossa ja muurahaiset pysyvät poissa. Tai siis suurin osa niistä. Kummasi suhtautuminen muurahaisiin on muuttunut, koska nyt niitä vaan katsoo ylimalkaisesti ja ampuu luunapilla kädeltä pois.

Täällä on yleisesti kaikkialla muurahaisia, emmekä ole ainut asuntoalue missä niitä on.

ps. Eilen roskiksesta löytyi pieni lisko. 🙂

Posted in Thaimaa

One Response

  1. Antti

    En ole muodostanut vielä omaa mielipidettäni eläinkokeista, mutta mieleeni tulee väistämättä eräs kaverini vinkki, etteivät muurahaiset pidä suolasta. Tiedä sitten kuolevatko siihen vai etsivätkö vaan uuden reitin, mutta kokeilkaa ihmeessä, jos myrkyt pääsevät loppumaan 🙂 (Huom. tätä en ole itse kokeillut, joten en voi taata, että toimii)

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.