Thaihieronnassa

October 14th, 2007 by Merja Haverinen

Eilinen skootteriajelumme jäykisti molempien selät mukavasti, joten oli aika kokeilla thaimaalaista hierontaa. Nythän kaikki jo tietävät, eikös niin, että kotimaassaan perinteinen thaihieronta on kunniallista hierontaa, eikä sillä ole mitään tekemistä Helsingin Kallion “thaihieronta”-paikkojen kanssa. Thaihieronta perustuu itämaisiin oppeihin kehon toiminnasta, ja sitä on kutsuttu myös passiiviseksi joogaksi.

Olimme jo etukäteen painaneet mieleemme hyvältä vaikuttavan paikan kaupungilta. Sen tiskillä oli hyvää englantia puhuva nainen, joka antoi käteemme vaihtovaatteet, löysän paidan ja housut ja ohjasi pukukoppiin. Vaatteet vaihdettuamme pötkähdimme pitkäksemme ohuille matoille lattialla, ja hierojat iskivät sormensa lihaksiimme. Olimme molemmat valinneet tasoksi “medium” mikä näytti tarkoittavan miehille aika lailla kovempaa käsittelyä kuin naisille. Roteva hierojatäti hihitteli rusautellessaan Jarin selkärankaa, minun hennompi hierojani rusautteli lähinnä omia sorminiveliään. Joka tapauksessa olimme molemmat tunnin hierontaan tyytyväisiä, joskin selkä-hartia-osuus olisi ehkä kaivannut pidempää sessioita. Hieronnan jälkeen tarjottiin vielä kupposet vihreää teetä, ja olo oli miellyttävän rentoutunut. Palvelun hinta oli 150 bahtia eli reilu 3 euroa per nenä. Menemme varmasti toistekin 🙂

Posted in Hyvinvointi, Thaimaa

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.