Kuvia!

October 6th, 2007 by Jari Timonen

Tein uuden kansion kuville: Chiang Mai 2.10. –

Kannattaa katsoa galleriasta koko kuva, ei pelkästään thumbnailia, koska se ei ole koko kuva! Thumbnail on luotu leikkaamalla reunoilta hieman kuvaa pois. Jaa niin, on siellä kuva Merjasta KFC mättö suussa!

Merja lisää: Olimme eilen Chiang Main eläintarhassa, joka osoittautui melkoisen laajaksi paikaksi. Nyt galleriasta löytyy taas reilu satsi elukoiden kuvia. Eläintarha oli suhteellisen hyvän näköinen, ainoastaan betoniaitaa edestakaisin ramppaavat karhut olivat vähän surullinen näky. Näkemättä jäivät vielä leijonat ja apinat, joten saatamme palata takaisin. Näkemättä jäi myös pandapariskunta, koska pandat nähdäkseen olisi pitänyt maksaa erillinen sisäänpääsymaksu, joka oli samanhintainen kuin maksu koko eläintarhaan (100 bahtia). Eihän se ole kuin pari euroa, mutta periaatteesta!

Posted in Thaimaa

One Response

  1. maria haverinen

    Oli mukavaa lukea teidän juttuja. Tällä kertaa en onnistunut pääsemään kuviin kiinni, edellisellä kerralla töllöttelin niitä pitkäänkin, siis ennen Thaimaata ja kuumetta. Suomessa näyttelee jo luntakin. Olen nyt töissä lasten parissa Jouluun saakka. Tuliko ikävä sanasta Joulu. No eipä tietenkään, kateellisiahan täällä kai ollaan teidän lämpimistä ja eksoottisista oloista. terv. Maria ja Raimo

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.