Aloilleen asettumista

September 25th, 2007 by Merja Haverinen

Chiang Maissa asiat näyttävät loksahtavan kohdalleen, enimmäkseen kiitos Home in Asia –kavereiden. Lensimme kaupunkiin eilen Bangkokista, ja nyt meillä on jo asunto alla Chayayon-huoneistoista. Kämpässä on aika mukavat lisäedut uima-altaineen ja kuntosaleineen sekä hyvä nettiyhteys, mikä olikin meillä prioriteetti töiden takia. Näköala on vuorille päin. Ainoa miinus tässä on etäisyys keskustasta, noin neljä kilometriä. Koska kaupungissa on kokonaista neljä bussilinjaa, eikä yksikään taida kulkea täällä suunnalla, pitää meidän hankkia menopeli: mopedi. Asunnonvälittäjämme auttavat meitä myös tässä asiassa, ja huomiseen mennessä meillä pitäisi olla mopo käytössä. Minun pitää vielä opetella ajamaan sellaista, ja sitten voin körötellä baanalla 😀

Posted in Thaimaa

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.