Kuvia

September 24th, 2007 by Jari Timonen

Uusia kuvia valuu nettiin kokoajan, mutta yhteys taalla Hotellissa on todella huono. yon aikana meni kokonaiset 17 kuvaa. Kaikki ovat Darjeelingista. Laitan lisaa kuvia Chiang Maista.

Lahdemme tanaan iltapaivalennolla Chiang Maihin ja yovymme ensimmaisen yon hotellissa. Tiistaiaamuksi olemme sopineet tapaamisen vuokranvalitystoimiston tyypin kanssa ja menemme katsastamaan asuntoja. Ozzi on suomalainen, joten asioinnista tulee helppoa ūüôā

Bangkokissa tuntuu olevan todella paljon ostoskeskuksia, mutta yhta asiaa en eilen itselleni loytanyt: kamerareppua. Olkalaukku painaa liikaa, koska siella on kaksi lapparia + kamera. Nyt etsin sellaista reppua mihin menisi nuo kaikki! Menemme viela tanaan yhteen isoon ostoskeskukseen (MBK) pyorimaan. Temppelit jaakoon seuraavaan kertaan. Joudumme ottamaan rinkat mukaan, joten toivottavasti siella on joku sailytyslokero tms.

Posted in Intia, Thaimaa

One Response

  1. irma pöllänen

    Tosi kiva kuulla että olette taas voimissanne,hotellin nimestä päätellen olette samalla kadulla Bankogissa kuin missä mekin olimme.Meille pukkaa syksyä viime yönä oli kova pakkanen.on kiva lukea kuulumisia teiltä. Kaikkea hyvää tv.Pölläset

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.