Kohta mennään

August 31st, 2007 by Merja Haverinen

Miten ihmisillä voi olla näin paljon pientä tavaraa? Olemme nyt kolmen illan ajan kuljettaneet pientavaroita, sitä kaikkea juttua mitä pöydillä pidetään, laatikoihin, jätesäkkeihin ja roskapusseihin. Paljon on tullut poiskin heitettyä! Siitä huolimatta jostain ilmestyy aina lisää sälää, vaatekaapin perällä töröttää kaksi ylioppilaslakkia tai cd-levy on piiloutunut tv-tason alahyllylle.

Mutta tässä nyt ollaan, asunto on melko lailla kunnossa, odottaen uuden asukkaan sisään astumista. Rinkat ovat pakatut, ja vaatekaapissa on enää huomiset matkavaatteet. Nyt voi jo hengähtää, ja nauttia calvados-pullon viimeiset hönkäykset. Taustalla kuuluu ilotulitteiden pauke Töölönlahdelta. Huomenna mennään!

Posted in Muu

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.