Loppusilaus

August 21st, 2007 by Jari Timonen

Vein tänään viisumihakemukset Thaimaan lähetystöön Helsingissä. Päädyimme loppujen lopuksi kolmen maahantulon viisumiin. Jokaisella maahantulolla saa olla 60pv + 30 lisäpäivää anomalla Bangkokin maahanmuuttovirastosta. Viimeinen maahantulo pitää olla viisumin voimassaoloaikana, mutta oleskelu saa ylittää voimassaoloajan. Viisumi on voimassa puoli vuotta myöntämispäivästä. Viisumi maksaa 25€/hlö/maahantulo, joten yksi viisumi maksoi 75€. Käsittelyaika on neljä arkipäivää.

Paljon on kyselty, että mikä meidän lopullinen matkasuunnitelma on. Varsinaisesti tarkkaa matkasuunnitelmaa ei ole, kuin Intiassa. Ainut minkä tiedämme tarkasti loppumatkasta on Thaimaahan astumispäivä. Tein tänne uuden sivun jonne päivitämme matkasuunnitelmaa sitä mukaa, kun se varmistuu. Se löytyy ylhäältä navigaatiosta nimellä Matkasuunnitelma. Laitan sinne karkean arvion siirtymispäivistä/paikoista.

Asuntoasia on nyt 100%:sti kunnossa. Saimme jälleenvuokrattua asunnon intialaiselle tutkijalle, joka tulee vaihtoon Suomeen.

Kaikki alkaa oleen viimeistä silausta vaille valmista. Lähtöön on alle kaksiviikkoa (lauantai 1.9.2007).

Pääsis jo matkaan.

Posted in Muu, Thaimaa

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.