Homma etenee

July 25th, 2007 by Jari Timonen

Kävin viemässä viime perjantaina viisumihakemukset Intian suurlähetystöön Katajanokalle. Heille toimitetaan hakemus, yksi valokuva ja passi. Puolen vuoden multiple-entry viisumi maksaa 50€. Ensin hieman jännitti, että onkohan hakemukset varmasti oikein täytetty. Virkailija sanoi, että turistiviisumit eivät ole niin tarkkoja! Saamme passit tois torstaina, joten silloin viimeistään nähdään miten käy.

Kun ekat viisumit oli haussa ajattelimme edistää asiaa hieman lisää. Aioimme ostaa lennot välille Delhi -Bangkok Jet Airways nimisestä halpalentoyhtiöstä. Yritettiin kovasti, mutta varaukseen piti laittaa passin numerot. Passithan ovat Intian suurlähetystössä, joten se siitä sitten! Lennot pitää ostaa ennen Thaimaan viisumien hommaamista, sillä niihin vaaditaan kopiot lentolipuista tai muun välineen lipusta jolla maahan saavutaan.

Posted in Intia, Thaimaa

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.