Muutoksia Intian reittiin

July 17th, 2007 by Merja Haverinen

Suunnitelmamme elävät ja muuntuvat sitä mukaa kun uusia asioita selviää. Kaikkia välivaiheita ei kannata tänne kirjata, mutta tämä tuntuu nyt melko varmalta: Intian reittimme keikahtaa toisin päin. Töitteni takia lennämmekin Delhistä etelään, Hyderabadiin ja Bangaloreen. Vasta saatuani työasiat alta pois, eli 3-4 päivän päästä, pääsemme kunnolla aloittamaan lomailun. Mitä luultavimmin lennämme jommastakummasta kaupungista Kalkuttaan, ja junailemme sieltä Darjeelingiin. Darjeelingista Varanasiin, Varanasista Agraan. Agrasta kaiketikin palaamme Delhiin, vain lentääksemme Thaimaahan. Kartasta näkyy, että kyseessä ei ole mikään lyhyt kiertomatka kaikenkaikkiaan. Lentojen Delhi-Bangalore-Hyderabad-Kalkutta hinnat kuitenkin jäävät yhteenlaskettuinakin alle sataan euroon per nenä SpiceJetillä. 

Intian reitin suunnittelussa ja monissa muissakin käytännön asioissa auttaa mainio foorumi IndiaMike. Sieltä on löytynyt jo monia hyviä vinkkejä

Tällä viikolla laitetaan Intian viisumihakemukset vireille.

Posted in Intia

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.