Tampereen tuliaisia

May 21st, 2007 by Jari Timonen

Oltiin neljä päivää Tampereella kotona käymässä ja sieltä tuli hommattua hieman lisää varusteita. Merja osti Haltin vaelluskengät (kiitos isä, äiti & juha) ja kummatkin ostettiin vaellussukat. Ne imevät kosteutta ja eivät sisällä ylimääräisiä saumoja jotka voisi hiertää kengässä.

Käytiin Ideaparkin Halti Storessa ja siellä oli myytävänä rinkan päälle laitettava metallivaijeriverkko, jonka voi vielä kiinnittää lukolla kiinni junan penkkiin esimerkiksi. Vielä ei ostettu sellaisia, mutta harkinnassa on! Voisi Intiassa nukkua junassa rauhallisin mielin.

Äiti(kiitos!) lupasi ommella vetoketjullisia sisätaskuja, jotka voi sitten kiinnittää housujen ja hameiden sisäpuolelle. Siellä luottokortti & passi pysyvät hyvässä tallessa!

Posted in Varusteet

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.