Vaelluskengät

April 28th, 2007 by Jari Timonen

Kaakkois-Aasiassa reissatessa, varsinkin “reppumeiningillä”, tulee muistaa ottaa mukaan hyvät vaelluskengät. Varsinkin vuoristoissa voi olla todella huonoa maastoa ja surkeat lenkkarit rikkovat vain nilkat.

Itselläni on Haltin peruskengät jotka on jo ns. ajettu sisään. Sisään ajaminen tarkoittaa, että kenkä muovataan jalalle sopivaksi kävelemällä, ennen kuin ne otetaan mukaan pitkälle vaellukselle. Jos ei halua sijoittaa rahaa kenkiin, niin paikan päältä voi niitä vuokrata. Vuokrausta puoltaa myös rajallinen tila rinkassa. Hyvät vaelluskengät ovat isot, ja ne painavat aivan riittävästi. Luultavasti kuitenkin Merja käy ostamassa itselleen kengät Suomesta. Olemmehan menossa asumaan sinne, joten saamme kengät pois rinkasta paikan päällä.

Posted in Varusteet

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.