Liput hallussa

April 11th, 2007 by Merja Haverinen

Jestas. Vatsanpohjaa kutkuttelee ja jänskättää vähän: ostimme juuri Finnairin menopaluuliput Delhiin, à 389 € per nenä. Dramaattisesti voin todeta, että paluulippua emme tule käyttämään! Kyse on vain siitä, että menopaluu oli huomattavasti huokeampi kuin pelkkä meno. Kumma juttu, että Finnair voittaa hinnassa edullisetkin lentoyhtiöt muualta Euroopasta – ainakin tarjoushinnoilla. Lisäksi säästymme vaihtolennoilta, joten astuttuamme koneeseen Helsingissä laskemme seuraavan kerran jalkamme Intian maaperään.

Vau. Tuntuu jännältä. Lähtöpäivä on 1.9.

Posted in Intia

One Response

  1. Päivi

    Finnair on kehittänyt Kaukoidän toimintaansa jo pidemmän aikaa kilpailemalla lentojen hinnoilla ja reittitarjonnalla, peitoten monet suuremmat yhtiöt. Valitettavasti se näyttää tapahtuneen Keski-Euroopan lentojen kustannuksella: mm. tänne Luxiin ei koskaan saada Helsingistä suoraa lentoa.

    Lufthansa on muuten nyt vastannut Finnairin haasteeseen ja laskenut hintojaan Kaukoidästä Saksaan suuntautuvilla lennoilla.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.